gastric bypass

23/4-2013 gjorde jag min gastric bypass på Danderyd! Detta är min resa innan,under,efter :-)

påsken är här

Kategori: gastric bypass

å jag är såå glad!!! Tänker på op hela hela tiden. Jag är glad för att solen skiner å jag ser fram emot sommaren, ännu mer nu när jag vet att jag opas innan den kommer :-))))
Samtidigt känns det lite läskigt.. att inte veta hur jag kommer se ut, må, hur/om mina barn reagerar, bete mig mm. Jag har ju "aldrig varit smal" jo smalare såklart Då jag inte vägt mig genom åren (förutom när jag bantat) så har jag ingen målvikt men drömmar.... just det, måste köpa en våg..
Jag vill väga tvåsiffrigt, ha storlek 44 i kläder (för det hade jag för 9 år sedan)
Jag vill slippa köpa nya byxor varje månad för att jag gnuggat sönder dom. 
 
Jag har ännu inte bestämt om jag ska berätta för mina vänner?.. vet ej riktigt varför, dom är ju mina vänner så då borde dom vara glada för min skull.. äh vi får se hur jag gör
Jag har iaf meddelat (dom som visste) om att jag skjuter upp min efterlängtade 35-årsfest till början av juni. För då borde jag vara på benen å hyfsat pigg iaf :-)
 
Jag vet inte varför men jag hoppas på en återbudstid 23/4. Har ingen aning om varför just det datumet men det verkar vara "mitt datum" (därför kommer jag börja helflyta 1 v innan "jag ska" för att kunna ta den tiden.
haha om den kommer.. 
 
Gla påsk!